1. Φιστίκια: Έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και βοηθούν στη σταθεροποίηση της γλυκόζης στο αίμα.
2. Μήλα: Περιέχουν μια χημική ουσία που ονομάζεται πεκτίνη. Η πεκτίνη αποτρέπει τα κύτταρα να απορροφούν μεγάλες ποσότητες λίπους.
3. Κόκκινο κρασί: Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα μπορεί να αποτρέψει την αύξηση του βάρους.
4. Λιναρόσπορος: Παρέχει ωφέλιμα λιπαρά, ποιοτικές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα.
5. Πράσινο τσάι: Το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό.
6. Γκρέιπφρουτ: Η μοναδική χημική σύσταση του φρούτου βοηθά να μειωθούν τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα κι έτσι αποτρέπεται η συσσώρευση λίπους στο σώμα.
7. Μπρόκολο: Το μπρόκολο παρέχει σημαντική ποσότητα ασβεστίου, θρεπτικό συστατικό που έχει συνδεθεί άμεσα με το χαμηλό σωματικό βάρος. Επίσης, το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία διευκολύνει την απορρόφηση του ασβεστίου.
8. Σόγια: Περιέχει λεκιθίνη, ουσία που αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους στα κύτταρα.
9. Κινόα: Είναι πηγή πλήρους πρωτεΐνης. Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών συνδέεται με την αύξηση της μυϊκής μάζας, την ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού και την απώλεια βάρους.
10. Βρώμη: Εξαιρετική πηγή ωφέλιμων φυτικών ινών, οι οποίες ενισχύουν το μεταβολισμό και μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα.
11. Σκόρδο: Περιέχει μια ουσία που ονομάζεται αλλισίνη, η οποία βοηθά να μην συσσωρεύεται λίπος στα κύτταρα.
12. Μύρτιλλα: Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή διαχείριση του σωματικού βάρους.
13. Ψάρι: Ψάρια όπως ο σολομός και το σκουμπρί είναι καλή πηγή υγιεινών λιπαρών που προωθούν την απώλεια βάρους.
14. Αμύγδαλα: Χάρη στις πρωτεΐνες και τις φυτικές ίνες που παρέχουν, εντείνουν το αίσθημα του κορεσμού.
15. Μπανάνα: Καλή πηγή μαγνησίου, θρεπτικό συστατικό απαραίτητο για να έχουμε ενέργεια όλη μέρα αλλά και για να λειτουργεί ομαλά το νευρικό σύστημα.
16. Φακές: Έχουν λίγες θερμίδες και παρέχουν σημαντικές ποσότητες πρωτεΐνης.
17. Καυτερές πιπεριές: Βοηθούν τον οργανισμό να καίει περισσότερες θερμίδες.
18. Μανιτάρια: Έχουν ελάχιστες θερμίδες και παράλληλα βελτιώνουν τη διαχείριση της γλυκόζης στο αίμα.
19. Πεπόνι: Παρέχει φυτικές ίνες και αποτελείται κυρίως από νερό, άρα μας χορταίνει για περισσότερη ώρα.
20. Βατόμουρα: Είναι πλούσια σε κατεχίνες, ουσίες που ενισχύουν τις καύσεις.
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτό το θέμα.
Διάβασε και αυτά
-
Ξεκίνησε: 18-09-2012 • Τιρκουαζ Νεραιδα (arkoydi)6 απαντήσεις1.7χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 16-10-2012 • SANI0 απαντήσεις8.0χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 01-11-2013 • SANI4 απαντήσεις12.0χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 04-12-2012 • SANI0 απαντήσεις8.5χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 17-12-2012 • SANI0 απαντήσεις9.0χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 16-01-2014 • SANI0 απαντήσεις10.7χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 19-01-2013 • ♥Αθηνουλα Οοσομμ♥ (athinoula2001)52 απαντήσεις11.9χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 02-03-2012 • katerinakO114345 απαντήσεις22.9χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 15-01-2014 • SANI0 απαντήσεις8.4χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 12-05-2013 • SANI0 απαντήσεις9.0χ προβολές
-
Ξεκίνησε: 05-01-2014 • SANI0 απαντήσεις8.3χ προβολές
-
opoios to diavasei kerdizei ena ta3idi stin Xavah gia tin misi tou tou zwh kai mia dwroepitagh twn 9Ξεκίνησε: 24-05-2012 • MitsoS... (Dimitris1998)17 απαντήσεις9.5χ προβολές